ХІІІ міський Турнір Юних Географів

17 жовтня 2020 р. під егідою Департаменту освіти Харківської міської ради, науково-методичного педагогічного центру для учнів 7 – 11-х класів закладів загальної середньої освіти за участю викладачів та студентів ННІ  Екології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна було проведено ХІІІ міський Турнір Юних Географів.

Каразінський  інститут екології в журі турніру представляли Г.В. Тітенко (директор інституту), А.Г. Гарбуз (доцент кафедри екології та неоекології), А.А. Лісняк (доцент кафедри екології та неоекології), А.А. Клещ (ст.викладач кафедри моніторингу довкілля та природокористування) та А.Сапун (студентка 3 курсу).    

В запеклій боротьбі  вибороли перемогу (1 місце) дві команди – збірна команда учнів закладів освіти Київського району «Мегаполіс»  та збірна команда учнів закладів освіти  Шевченківського району «Оптіма».

Дуже сподіваємось на те, що найкращі з найкращих школярів, які зацікавлені проблемами географічних та екологічних досліджень, та показали високу якість знань найближчім часом стануть нашими студентами.

Велика вдячність усім, хто взяв участь у заході!

X