Термінова новина

Шановні студенти, всі ми з вами розуміємо надзвичайну складність ситуації, що склалася, і те, що вона має відношення до кожного з нас. Ви розумні та вмієте приймати виважені рішення (інакше ви б не були студентами Каразінського…), і тому я впевнена у вашій витримці та здоровому глузді. Де б ви зараз не знаходились, прошу дослухатись порад лікарів і максимально відповідально поставитись до виконання санітарних правил (навіть, якщо вони вже здаються набридливими). Я дуже добре розумію, як складно змінити активний та динамічний ритм життя на домашній карантин. Але, наразі, тільки це може врятувати і нас, і наших близьких.

Дуже прошу всіх, якщо у вас виникає проблема – не намагайтесь вирішити її самотужки. Ви – частина великої корпорації і пам’ятайте про це. На зв’язку всі ваші викладачі, куратори та особисто я.
І ще. В світі є люди, які кохають вас понад усе в житті, і насамперед турбуються про вас, а вже потім – про себе. Будьте на постійному зв’язку з вашими батьками, бабусями та дідусями. Давайте не будемо уявляти світ, в якому немає тих, кого любимо ми і хто любить нас. Саме про це згадуйте, коли дуже закортить вийти з дому.

Ми всі маємо безліч планів на життя, так давайте будемо жити!!!

Р.S. І не забувайте про вчасне виконання практичних робіт, завдань та тестів бо пандемії минають, а сесія обов’язково буде!

Бажаю всім доброго здоров’я!
Ваша
Ганна Валеріївна
💚

X