Увага!!! Відкрито збір документів для нарахування додаткових балів!

Збір документів відбуватиметься дистанційно за допомогою заповнення Google Форми розміщеною за посиланням https://forms.gle/csPCiWLbEHz8L5x76.

Усі досягнення, а відповідно й документи, які студент подає на здобуття рейтингових балів за досягнення, мають бути отримані в період з 23 травня 2020 р. по 6 січня 2021 р.

Здобувачі рейтингових балів за досягнення мають заповнити Google Форму та прикріпити до неї файл зі студентським (читацьким) квитком у форматі .pdf, .jpeg, .png, та файл зі сканкопіями документів, що підтверджують досягнення студента, у форматі .pdf.

Назва файлу із студентським (читацьким) квитком має складатися зі скороченої назви факультету (додаються на 1 арк.), абревіатури «СК» (студентський (читацький) квиток), прізвища здобувача та позначення семестру (ПРИКЛАД: ЕКОЛ_СК_Іванов_І21).

 Назва файлу з документами про досягнення повинна складатися зі скороченої назви факультету (додаються на 1 арк.), прізвища здобувача та позначення семестру (ПРИКЛАД: ЕКОЛ_Іванов_ІІ20).

Зверніть увагу на Порядок збору та обробки документів для призначення рейтингових балів та критерії для оформлення документів.

X