Вітаємо переможців 2 туру Всеукраїнських олімпіад Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна

Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна з географії для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Ім`я, Прізвище

Від максимуму 100 балів

Питання 1

10 балів

Питання 2

20 балів

Питання 3

20 балів

Питання 4

 30 балів

Питання 5

20 балів

Андріянова Діана Сергіївна

75

10

20

20

25

0

Щебетенко Даріна Олександрівна

70

10

20

20

0

20

Вітаємо Діану АНДРІЯНОВУ та Дарину ЩЕБЕТЕНКО  – учасників 2 туру (переможців 1 туру)  Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна З ГЕОГРАФІЇ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, які 10 квітня 2021 року випробували свої сили у розв`язанні проблемних та складних географічних питань.

1 місце у 2 турі Олімпіади на жаль не виборов ніхто.

2 місце у 2 турі Олімпіади посіла Діана АНДРІЯНОВА.

3 місце у 2 турі Олімпіади посіла Дарина ЩЕБЕТЕНКО.

Відповідно до п. 12 «Положення про Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти» 20 додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з географії при розрахунку конкурсного бала в Університеті нараховуються учасникам, які набрали не менше ніж 90% балів на другому етапі.

На жаль, усі учасники 2 туру отримали меншу кількість балів,  відповідно, додаткові бали для вступу не додаються.  

Бажаємо подальших успіхів усім учасникам олімпіади!

 Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна з біології для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Ім`я, Прізвище

Від максимуму 100 балів

Питання 1

20 балів

 

Питання 2

20 балів

 

Питання 3

20 балів

 

Питання 4

 20 балів

 

Питання 5

20 балів

 

Муртузалієва Альбіна Романівна

80

20

20

20

20

0

Гах Софія Андріївна

75

15

15

15

15

15

Вітаємо Альбіну МУРТУЗАЛІЄВУ та Софію ГАХ  – учасників 2 туру (переможців 1 туру)  Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна З БІОЛОГІЇ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, які 10 травня 2021 року випробували свої сили у розв`язанні проблемних та складних біологічних питань.

1 місце у 2 турі Олімпіади не посів ніхто.  

2 місце Альбіна МУРТУЗАЛІЄВА.

3 місце – Софія  ГАХ.

Відповідно до п. 12 «Положення про Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти» 20 додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з біології при розрахунку конкурсного бала в Університеті нараховуються учасникам, які набрали не менше ніж 90% балів на другому етапі.

На жаль, усі учасники 2 туру отримали меншу кількість балів,  відповідно, додаткові бали для вступу не додаються. 

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів усім учасникам олімпіади!

 

X