Семінар за результатами літньої школи

13 вересня 2018 року  в конференц-залі екологічного факультету  відбувся науково-методичний семінар «Принцип попередження в світовій практиці». На семінарі виступили співробітники екологічного факультету Волковая Олександра та  Чернікова Олена з доповіддю про результати літньої школи в рамках проекту Erasmus + CBHE INTENSE та програми  EEAcademy Європейської Екологічної Агенції .

На семінарі було презентовано навчальну програму літньої школи, представлені лектори та організатори школи «The Precautionary Principle in Sustainability Transitions: Thinking forwards, Looking backwards, Acting», яка проводилася в Центральноєвропейському Університеті, м. Будапешт, Угорщина з 28 червня по 4 липня 2018 року.

Учасники презентували результати навчання та виконання групових проектів. Волковая Олександра представила основні причини та проблеми дотримання принципу попередження у науковій діяльності. Олена Чернікова презентувала заходи підтримки інновацій, запобігання ризикам, та збереження можливостей розвитку підприємницької діяльності в умовах сталого розвитку на прикладі туристичного бізнесу.

Наприкінці заходу всі охочі мали змогу поставити запитання доповідачам.
X