Співробітництво із Францією

Запрошуємо відвідати заходи !

wb a9d071afe16a56a2c283d5a73 грудня 2015 року в рамках проведення IV Міжнародної наукової конференції молодих вчених «Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» екологічний факультет спільно з Українсько-франкофонним академічним центром проводить круглий стіл на тему «Охорона навколишнього середовища: нові виклики».

Також у рамках конференції з питань змін клімату “Париж Клімат 2015” Посольство Франції в Україні та Альянс Франсез м. Харкова проводять 4 грудня о 13.30 у аудиторії Велика Фізична інтерактивну лекцію, присвячену біосфері.

Французький лектор пан Сіріл Дюфер, викладач Університету Сюд Тулон Вар (Франція)  розробив принцип інтерактивних лекцій у супроводі анімаційного кіно та ефектних зображень на великому екрані. Вас чекають  90 захоплюючих хвилин дискусії з аудиторією на тему сталого розвитку та захисту навколишнього середовища.

Лекція буде супроводжуватись перекладом на російську мову.

Для участі у лекції необхідна попередня реєстрація, тож якщо Ви бажаєте прийняти участь у інтерактивній лекції, будь ласка, зв’яжіться із Уткіною К.Б. до 28 листопада 2015 р. та надішліть Ваше прізвище, ім’я та номер групи на електронну скриньку за адресою:  ecointernational@karazin.ua

Leave a Reply

X