СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА РОБОТА НА КАФЕДРІ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ ННІ ЕКОЛОГІЇ

Чорногор Леонід, студент першого курсу магістратури кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти ННІ екології за весь час навчання у бакалавраті та магістратурі плідно займається науковою роботою. Він під керівництвом проф. Некос А.Н. та  доц. Тітенко Г.В. вже котрий рік досліджує актуальну проблему щодо впливу великомасштабних лісових пожеж на екологічний стан регіонів та глобальне потепління в цілому.

Так, однією з наукових активностей Леоніда була його участь у студентській секції VI Міжнародного конгресу “SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2023” AND STUDENT SECTION “ENVIRONMENTAL PROBLEMS OF MODERN URBANIZATION” (20-25.11. 2023 Прага, Чеська Республіка,). 22 листопада 2023 року Леонід зробив на конгресі  доповідь з презентацією англійською мовою.

За результатами конференції  опубліковано  збірку матеріалів, в одній із статей якої висвітлено результати досліджень Л.Чорногора. Також він  отримав сертифікат про участь у Міжнародного науковому конгресі.

Крім того, 25-26 жовтня 2023р. Леонід Чорногор  виступив з науковою доповіддю на конференції “ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ” (ОДЕКУ, м.Одеса, Україна). А у грудні цього року у співавторстві вийшла його 5-та стаття у Віснику Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, серія “Екологія (видання категорії Б). Всього ж він має 24 наукові  публікації, у т.ч. розділ монографії, виданої у закордонному виданні, англійською мовою.

X