Пішов із життя видатний вчений, заслужений професор Харківського університету І. Ю. Левицький

24 листопада 2013 року  пішов з життя

професор Левицький Іван Юрійович!

DPP 04583__1Видатний представник української географічної науки, один з найяскравіших професорів Харківського університету Іван Юрійович Левицький уособлює покоління тих справжніх учених, які самовіддано працювали в ім’я науки, держави, майбутнього і не думали про нагороди та відзнаки. Працювали гідно, на совість, працювали так, тому що по-іншому не могли, тому що так виховали їх батьки та країна, тому що так вони вчили своїх дітей та учнів.

Життєвий шлях Івана Юрійовича є прикладом сумлінного служіння справжній науці, постійного самовдосконалення, активної життєвої позиції та гострої відповідальності за себе, за колектив, за свою справу.

Це була людина – розум та мудрість якої вражав, людяність та чуйність – дивувала,  талант педагога – надихав, вміння переконувати – захоплювало,  відданість університету та науці – викликала глибоку повагу. 

Ім’я  професора Левицького І.Ю. – це знак Якості та Майстерності в усьому. Колектив екологічного факультету ніколи не забуде безцінні поради при створенні та становленні факультету, гострий стратегічний погляд на життя факультету, безкомпромісні судження та яскраві виступи на засіданнях Вченої ради факультету, безцінні професійні знання,  безмежну  ерудицією проф. Левицького І.Ю.

Світла пам’ять Професору Університету

Левицькому Івану Юрійовичу!

 

Колектив екологічного факультету

Leave a Reply

X