Проведені ІХ ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ТАЛІЇВСЬКІ ЧИТАННЯ

19-20 квітня 2013 року на екологічному факультеті проведені ІХ ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ТАЛІЇВСЬКІ ЧИТАННЯ. На конференцію подано 74 доповіді від представників 19 вищих навчальних закладів, 7 науково-дослідних та проектних установ України, Росії і Білорусі.

Прослухані доповіді, повідомлення, відбулась жвава та неформальна дискусія щодо здобутків та перспектив сучасного стану природоохоронного руху в Україні, актуальних проблем раціонального природокористування та охорони довкілля.

Конференція також дала можливість виступити переможцю творчого конкурсу для школярів «Еколог – професія майбутнього» Хміль Анастасії (СЮТ № 5). Для нагородження були запрошені переможці профорієнтаційної інтерактивної олімпіади з екології Жукова Н. С. (м. Чорноморськ), Павлюков М. М. (м. Миколаїв) та Алієв О. Т. (м. Харків).

IX Всеукраїнські наукові Таліївські читання стали черговим етапом розвитку природоохоронного руху в Україні, вирішення сучасних проблем раціонального природокористування та охорони довкілля, розробки інноваційних технологій в екології.

Leave a Reply

X