Семінар за результатами візитів до польських партнерів

67d14f3d0d018bca2e5a1be3de2745fb4ef073c8В рамках виконання проекту Темпус «Рамка кваліфікацій в галузі наук про навколишнє середовище в українських університетах» 14 листопада 2017 року на екологічному факультеті відбувся методичний семінар, присвячений розповсюдженню інформації щодо польської системи вищої освіти та забезпечення якості освіти у польських університетах.

На заході канд. геогр. наук., доц.  Г. В. Тітенко  представила інформацію,  отриману на навчальному візиті до Варшавського університету наук про життя, який відбувся 12-16 червня 2017 р. 

Канд. геогр. наук., доц. Н. В. Максименко та канд. геогр. наук., доц. К. Б. Уткіна поділилися інформацією  та матеріалами щодо візиту до іншого польського партнеру – Ягеллонського університету в м. Краків – який відбувся 6-10 листопада 2017 року.  

Зокрема, було висвітлено питання стосовно Національної рамки кваліфікацій Польщі,  впровадження Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи в Польщі, забезпечення якості вищої освіти в польських університетах та практики роботи відділів міжнародної діяльності. 

X