До уваги 4-го курсу! Розклад захисту кваліфікаційних робіт

Шановні студенти – бакалаври!

Ознайомтесь з розкладом захистів кваліфікаційних робіт!

Вхід за посиланням

Нагадуємо:

✅Таймінг захисту 1 студента – до 30 хвилин ( до 10 хвилин – доповідь+ до 20 хвилин – запитання-відповіді, коментарі, побажання).

✅Використання формату відео – конференції для проведення захистів кваліфікаційних робіт випускників, передбачає відповідні технічні, методичні та етичні умови підключення (обов’язковий відеосигнал протягом усього захисту, офіційний дрес-код, відсутність сторонніх шумів і т.і.)

✅ За неможливості підключення до захисту кваліфікаційних робіт у означений у розкладі час у зв`язку з форс-мажорними обставинами прошу проінформувати до початку засідання. Якщо припинення подачі електроструму буде аварійним під час захисту – терміново просимо повідомити про це у спільному чаті випускників з деканатом. Як тільки з`явиться можливість підключення – одразу підключайтесь.

✅ Прохання до усіх випускників увійти на захист у свій день за розкладом до 9.00 та бути готовими до захисту увесь час з 9.00 до 15.30. Послідовність захистів може змінюватись.

Звертаємо вашу увагу на те, що для уникнення можливих технічних проблем з демонстрацією слайдів просимо Вас відправити презентації доповідей науковим керівникам та на поштову скриньку випускової кафедри.

Нагадуємо, що під час процедури захисту ваша камера повинна бути ввімкнена для можливості відеоідентифікації особи, а також про необхідність мати при собі документ, що посвідчує вашу особу (паспорт, студентський квиток, водійські права).

X