Вікрита лекція у НПП «Дворічанський»

9 жовтня 2013 року відбулась виїздна відкрита лекція з дисципліни «Організація управління екологічною діяльністю» на території НПП «Дворічанський».

DSC 0085

Відкриту лекцію для студентів 3-ого курсу прочитав доцент кафедри моніторингу, природокористування та попередження надзвичайних ситуацій Квартенко Роман Олексійович. На лекції присвяченії темі регіональних особливостей організації управління у заповідній справі були присутні доц. Максименко Н.В, доц. Гололобова О.О., викл. Різник К.Ю., викл. Макогон В.В., м.н.с. Клєщ А.А., інженер Андрущенко Ю.І.

За допогою співробітників НПП «Дворічанський» в межах лекції було проведено тренінг на тему «Розробка бізнес-проектів просвітницької та рекреаціної діяльності на території парку».

Про особливості співпраці органів місцевого самоврядування з НПП «Дворічанський» розповіли студентам голова Дворічанської районної державної адміністрації Радьков С.М та директор парку Височин М.О. Проблемні питання формуванння екомережі району висвітила Петімко І.Є, представник департаменту екологіії та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

Після лекції студенти відвідали мальовничі куточки національного природного парку «Дворічанський», де мали змогу особисто спостерігати реліктові та ендемічні форми рослиності, що занесені у Червону Книгу України та унікальні комплекси крейдяних скель. Незабутні враження отримали учні Школи юного еколога, запрошені до поїздки.

Фотозвіт додається

Leave a Reply

X