Радіємо результатам конкурсу 2024 року програми ЄС Еразмус+ напрямку КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти!

10 липня 2024 року Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) оголосило результати конкурсу 2024 року за напрямом КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти.

Серед переможців від Каразінського університету – навчально-науковий інститут екології  з проєктом  DOMANI (Розвиток екосистем мікрокредитів в Україні та Монголії для конкурентоспроможної та стійкої зеленої економіки DigiFLEd).

Проект поданий робочою групою на чолі з проф. Максименко Н.В.

DOMANI спирається на досвід співпраці міжнародної докторської школи INTENSE (проєкт CBHE, завершений у 2021 році), що об’єднує ЗВО Монголії (MN) та України (UA) з метою посилення їхніх компетенцій та конкурентоспроможності для підготовки докторів філософії в галузі навколишнього середовища. DOMANI прагне побудувати освітнє партнерство між дванадцятьма інституціями ЄС, України та Монголії для запуску екосистем мікрокредитів як в Україні, так і в Монголії для конкурентоспроможної та стійкої зеленої економіки.

Координатор проекту – Естонський університет наук про життя.

Щиро вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів в реалізації виграних проєктів, а також сил й натхнення для майбутніх проєктів та наукових звершень!

X