V Міжнародна наукова конференція молодих вчених

2017studconf29 листопада 2017 року на базі екологічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна відбулася V Міжнародна наукова конференція молодих вчених «Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Конференцію відкрила декан екологічного факультету, доц. Тітенко Г. В. Також виступили зам. декана з навчальної роботи доц. Кочанов Е. О. та куратор СНТ екологічного факультету, проф. Некос А. Н. Із привітальним словом до присутніх звернулась голова СНТ екологічного факультету студ. 3 курсу Цюман О.

V Міжнародна наукова конференція молодих вчених працювала за різними напрямками: проблеми екології та неоекології в Україні, охорона навколишнього середовища і збалансоване природокористування, екологічна безпека, екологія людини, проблеми техноекології, екологія нафти та газу, застосування ГІС – технологій у вирішенні екологічних проблем, «Urgent Enviroment protection problems» (англомовна секція). На конференції були присутніми більше 50 студентів з університетів таких міст як Харків, Одеса, Київ та Херсон. Студенти активно обговорювали доповіді та дискутували. Конференція пройшла в доброзичливій обстановці. По її завершенні гості конференції відвідали факультетські лабораторії – лабороторію еколого – токсикологічних досліджень та навчально – дослідну лабораторію аналітичних екологічних досліджень.

Програма V Міжнародної наукової конференції молодих вчених «Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»

За підсумками конференції видано електронний збірник матеріалів, в якому представлені більше 160 тез доповідей з 15 міст України, Білорусїї та США, що висвітлюють сучасний стан навколишнього середовища, а також можливі шляхи їх вирішення. Всі учасники конференції отримають сертифікати. 

Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім учасникам конференції і бажає успіху та натхнення!

X