В рамках проєкту «Збереження природи та використання відходів» благодійного фонду «Жовта допомога» викладачі навчально-наукового інституту екології провели ряд лекцій

В рамках проєкту «Збереження природи та використання відходів» благодійного фонду «Жовта допомога» викладачі навчально-наукового інституту екології долучилися до підтримки екологічної ініціативи благодійного фонду та в рамках неформальної освіти провели ряд лекцій:

– директорка, доцентка кафедри екології та менеджменту довкілля Тітенко Ганна Валеріївна провела лекцію на тему:” Еко звички у повсякденному житті. Що ми можемо змінити у щоденному житті, щоб стати більш еко просунутими”

-в.о. завідувача кафедри, професор кафедри екології та менеджменту довкілля Ачасов Андрій Борисович провів лекцію на тему:”Акції в громадах. Що можу особисто я зробити у своїй громаді, щоб зробити її чистіше і еко свідоміше”

– викладачка, аспірантка кафедри екологічного моніторингу та заповідної справи Гречко Аліна Андріївна провела просвітницьку бесіду на тему: «Культура зменшення відходів. Сортування сміття як основа нової звички піклування про природу. Шлях відходів від сортування до переробки».

Разом з небайдужими до теми збереження довкілля людьми різної вікової категорії проговорили про перші кроки, які необхідно зробити для вирішення проблеми поводження з відходами, окреслили корисні еко-звички, які допоможуть в вирішенні проблем, визначили принципи поводження з небезпечними відходами та поділилися власним досвідом щодо зменшення відходів з метою збереження планети, обговорили важливість власного прикладу ведення екологічного способу життя для майбутніх поколінь.

X