Турнір юних географів – 2015

images10 жовтня 2015 року співробітники екологічного факультету прийняли участь у міському етапі VIII Всеукраїнського Турніру юних географів, що проходив у Харківській гімназії № 116 Харківської міської ради (м. Харків). У якості експертних членів у заході прийняли участь доценти Лісняк Анатолій Анатолійович, Уткіна Катерина Богданівна, Коваль Ірина Михайлівна та аспіранти Широкоступ Сергій і Клєщ Анастасія.

У Турнірі взяло участь 12 команд, які представляли всі райони міста Харкова. Географічні бої проходили у 2 тури, в яких школярі змагалися  у формі ділової гри, пробуючи себе у якості Доповідача, Опонента та Рецензента. Жваві дискуссії, цікаві наукові доповіді та гостра полеміка точилась між учасниками при розв’язанні творчих завдань географічної та геоекологічної тематики. Членів жюрі приємно вражали високі уміння вирішувати складні географічні проблеми, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях.

Завершила захід церемонія нагородження, де Дипломами управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради та цінними подарунками оргкомітет відзначив не тільки команди переможців, але і окремих гравців, які виявили високий рівень підготовки та вміння до ведення полеміки. За результатами змагань була сформована збірна команда, яка представить юних географів міста на Всеукраїнському турнірі юних географів.

Члени жюрі від екологгічного факультету бажають всім учасникам Турніру юних географів – 2015 плідного навчання та здобуття найвищих вершин географічної науки!

 

rrrrlghyjg 2 vcccjc
 4  5  6
 7  8  9
 10  11  12

 

Leave a Reply

X