Звіт з 4-ого Всеукраїнського Геофоруму

NKiVYsf5o6E 122-26 червня 2015 року на базі польових практик (оз. Світязь)  Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка та Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся всеукраїнській науково-практичний форум молодих вчених «Географічна наука сьогодні». Традиційно до участі відбиралось 30 чоловік з ВНЗ України та ближнього зарубіжжя. Цього року серед делегатів від Харківського національного університету імені  В. Н. Каразіна прийняв участь студент 3 курсу екологічного факультету Порохняк Олексій.

Програма форуму передбачала презентацію учасниками своїх факультетів, вищих навчальних закладів та регіонів. Окрім цього, учасники заходу мали нагоду докласти результати власних наукових досліджень та гаряче обговорити їх у колі молодих вчених-дослідників. 

Культурна програма заходу включала творчі вечори, інтелектуальні ігри, квести на узбережжі живописних краєвидів озера Світязь та відвідування дому-музею Лесі Українки. ” На Геофорумі я забув що таке сон, адже плавання в сутінках, хоровий спів під гітару, заплив на човні в світанок – це лише частина пригод і вражень, які я отримав. Серед незабутніх моментів – знайомство із Світязем, в товщі води  якого можна побачити сомів та щук. Геофорум – це не тільки унікальні мальовничі пейзажі та обмін науковим досвідом між однолітками-однодумцями, а ще й купа нових почуттів, які назавжди закарбуються у серцях учасників.

 

O4d5VSCSPkY bgmcY4MCtoE -fJYxumQSGQ
-MG3mSLPwXg Y7V1VO4NSWE dIScgY3OKRI

Leave a Reply

X