Звіт з навчання в Урумчі (КНР)

hhgff28 грудня 2015 року із Сіньцзянського університету фінансів та економіки ( Сіньзяно-уйгурський автономний округ, Китайська народна республіка ) повернулась студентка 3-ого курсу Пономаренко Поліна, яка протягом останніх трьох навчальних семестрів за грантом міжнародної міжвузівської програми обміну студентами вивчала китайську мову та культуру. 
В рамках програми начання Поліна відвідала курс зайнятть з китайської мови та приймала участь у конкурсах на знання ієрогліфів і пісенності. “Крім освітньої складової, було безліч можливостей відвідати живописні місця Китаю –  ділиться враженнями Поліна – Найбільше враження на мене справили мальовничі міста Китаю – Урумчі та Щихецзи. Як, майбутнього еколога, мені впало в око з якою турботою місцеві мешканці ставляться до довкілля. Так, наприклад, в містах надзвичайно чисто, діє комплексна програма поводження із твердими побутовими відходами.”

За результатами начання студенткою успішно складено іспит на знання мови HSK ( 汉语水平考试) та університетські екзамени. За успішне навчання та участь у конкурсах нагороджена відзнаками та грошовою премією університету. 

 

DSC 0116 IMG 9035 IMG 20151229_145638

Leave a Reply

X