Звітно – виборча конференція СНТ екологічного факультету

36050 19 вересня 2015 року відбулась VIII звітно – виборча конференція студентського наукового товариства екологічного факультету. Відкрила захід доповідь голови СНТ Господинюк Каріни, в якій було озвучено результати роботи СНТ ЕФ за 2014 – 2015 навчальний рік. В обговоренні прийняли участь заступник декана з навчальної роботи доц. Максименко Надія Василівна, координатор з питань міжнародного співробітництва доц., Уткіна Катерина Богданівна та куратор СНТ факультету проф. Некос Алла Наумівна, а також, колектив викладачів та представники студентської спільноти. У ході голосування, робота СНТ факультету одноголосно була визнана як задовільна.

Крім того, порядком денним було передбачено переобрання голови та членів правління СНТ факультету. За результатами голосування у 2015 –2016 навчальному році свою діяльність у якості голови СНТ екологічного факультету продовжить Господинюк Каріна (студентка 4-ого курсу), заступником голови обрано Черкашину Юлію (студентку 2-ого курсц), секретарем – Мальчук Ольгу (студентку 4 –ого курсу). До складу допоміжного активу обрано студентів Вороніна Владислава та Шеремет Катерину.

В ході конференції також було затверджено план роботи СНТ екологічного факультету на осінній семестр 2015 – 2016 навчального року.

Leave a Reply

X