Можливості працевлаштування

 

Управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaІз запізненням публікуємо інформацію, про зутріч, що відбулась 25 лютого 2015 року на якій студенти випускних курсів зустрілися із завідувачем сектора іхтіології та регулювання рибальства Управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області Глуховєровим Артемом Віталійовичем. 

Під час зустрічі студенти дізнались про основні етапи, які потенційний кандидат на посаду в управлінні повинен пройти, під час працевлаштування на державну службу. Особливу увагу, Артем Віталійович, звернув на напрямки роботи управління у розрізі охорони водних біоресурсів та взаємодії з суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються рибним господарством на території області. 

Також було відмічено особливості роботи фахівців управління під час опрацювання/використання нормативно-правових актів та законодавчої бази України під час виконання посадових обов’язків та під час оперативної роботи направленої на боротьбу з незаконним виловом та продажем риби та незаконним обігом заборонених знарядь лову.

  

DSC05280 DSC05281

 

 

Leave a Reply

X