Перший курс завершив тур по музеях : звіт та фото-репортаж

IMG 7090__Публікуємо звіт  та фото-репортаж про цьогорічне турне студентів першого курсу екологічного факультету, що разом із кураторами Гарбуз Аллою Генріховною та Уткіною Катериною Богданівною, відвідали експозиції двох музеїв .

13 жовтня 2015 року  студенти ознайомились із експонатами залу геології Музею природи Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Заняття проходило у вигляді екскурсії, де хлопці та дівчата мали змогу побачити і дізнатись про безліч видів різноманітних геологічних порід, які представлені в експозиції. Дуже цікаво було поринути вглиб Землі, подивитися як виглядають різні геологічні структури та дізнатися про історію, походження та властивості звичних та рідких видів каменів. Наприкінці студенти мали змогу подивитися на скелет мамонта та справжнього жирафа. Всі екскурсанти висловлюють велику подяку екскурсоводу за дуже цікаву та емоційну розповідь!

27 жовтня 2015 року студенти відвідали Музей історії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, який розташований у головному корпусі. Співробітниця музею дуже цікаво розповіла про створення університету, шлях розвитку,   основні події  та про видатних вчених, які пов’язані із Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна. Після завершення екскурсії студенти мали чудову можливість отримати відповіді на всі запитання та подискутувати стосовно перспектив розвитку своєї Альма-матер. 

 

IMG 0809

IMG 0816

IMG 0812


dXDCkq0fhn8

IMG 7090 k y7Wq9zMCY LoCbgIE3T9o

sjk-eqiQz3k

Leave a Reply

X