Про результати навчального візиту

-1У навчальному візиті  представників українських організацій – членів консорціуму Темпус-проекту QANTUS до Ягеллонського університету в м. Краків (Польща) 8 – 14 листопада 2015 року взяла участь зав. кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти проф. Некос А.Н.

За результатами візиту на екологічному факультеті за участі викладачів факультету та викладачів інщих факультетів университету ( загалом 38 чоловік)  проф. Некос А.Н. провела семінар, на якому доповіла про  обмін досвідом з польськими партнерами проекту, систему польської вищої освіти,  організацію навчального процесу в Ягеллонському університеті, технологію розробки навчальних програм, впровадження Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи, пояснила результати навчання за інноваційними освітніми програмами, а також розповіла про Національну рамку кваліфікацій Польщі. Цікавою була доповідь про відвідування сучасного лабораторного комплексу,  Центру екологічної освіти та  факультетів хімії і біології  Ягеллонського університету.  Також на семінарі були обговорені питання стосовно тематики проекту QANTUS та Європейського простору вищої освіти. 

Проф. Некос А.Н. відповіла на чисельні питання учасників семінару та наголосила про необхідність скорішого втілення європейського досвіду у систему освіти вищих навчальних заходів України.

Leave a Reply

X