Про участь в міжнародній конференції

2016011815570917-22 січня 2016 року в м. Братислава (Словаччина) відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Економіка, наука, освіта: інтеграція та синергія», у якій взяла участь завідувач кафедри моніторингу довкілля та природокористування Максименко Надія Василівна.

Крім участі у конференції відбувалось стажування з інноваційних методів та підходів в освіті в Академічному товаристві Міхала Балудянського (Словаччина) результатом якого стала публікація статті у науковому журналі «SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BALUDANSKY».

Протягом двох днів проходили виїзні засідання у Відні (Австрія) та Будапешті (Угорщина). Практична сесія була присвячена вивченню інноваційних підходів та методів освітнього процесу у Віденському університеті та Університеті Корвінус в Будапешті.

Учасники мали нагоду відвідати та вивчити наукове надбання Музею природознавства Відня – наймасштабнішого в Європі, де в 39 залах представлені унікальні археологічні, мінералогічні, палеонтологічні, зоологічні та інші колекції, серед яких такі знамениті експонати, як найбільша в Європі колекція мінералів, скелети доісторичних істот і велика експозиція з еволюції природи і людини.

Leave a Reply

X