Участь у експертній зустрічі

IMG 20151022_140236_1В процесі реалізації положень Програми діяльності Кабінету Міністрів України та Коаліційної угоди 22 жовтня 2015 року у приміщенні Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за участю керівництва Мін природи України відбулася експертна зустріx на тему: «Нові принципи поводження з відходами». Організатором виступив Секретаріат Кабінету Міністрів України.

В обговоренні взяли участь Ганна Вронська — заступник Міністра екології та природних ресурсів України, Євгеній Федоренко — директор Департаменту екологічної безпеки та поводження з відходами Міністерства екології та природних ресурсів України, Тетяна Годовська — заступник голови громадської ради при Мінприроди, представники природозахисних громадських організацій, органів влади та науковці Львівської, Одеської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської та Чернігівської областей.

Від Харківській області взяли участь представники Департаменту екології та природних ресурсів, наукових організацій, навчальних закладів, громадських організацій.

Екологічний факультет представляла доцент кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти Уткіна Катерина Богданівна.

На зустрічі обговорювалися питання впровадження на законодавчому рівні п’ятиступеневої ієрархії поводження з відходами відповідно до Директиви №2008/98/ЄС, розробки регіональних планів поводження з відходами, а також проект нового Закону «Про відходи». Повну версію он-лайн зустрічі можна подивитися тут

Leave a Reply

X