День Науки у Каразінському університеті

20 травня 2023 р. у Каразинському відбулось справжнє Свято Науки.
Яскраво, змістовно та інтерактивно був представлений навчально-науковий інститут екології. Маленькі та дорослі відвідувачі, відштовхували один одного біля наших столів, щоб поміряти нітрати у фруктах, двоокис вуглецю у повітрі, кількість поживних речовин у ґрунтах або просто дізнатись, який шум ти можеш створити власним криком.
Обличчя тих, хто сьогодні долучився до наукового шоу у Ермілов-центрі говорять самі за себе. І можливо сьогодні біля експозиції нашого інституту були ті, хто за декілька років, стане нашим студентом, або екосвідомим громадянином, або просто людиною, яка буде пам`ятати позитивні враження та цікавинки сьогоднішнього дня протягом усього життя.
Вдячність тим викладачам, співробітникам і студентам, які сьогодні створили це свято, які показували, долучали, пояснювали, зацікавлювали. Також це свято відбулось завдяки великій підготовчій роботі, яка проводилась тривалий час і, навіть, ще сьогодні вранці. Велика вдячність тим, хто готував цей захід та вклав в його організацію частинку своєї душі:
 ✅Гололобовій Олені Олександрівні
 ✅Безсонному Віталію Леонідовичу
 ✅Липчанській Анні Володимирівні
 ✅Лісняку Анатолію Анатолійовичу
 ✅Клєщ Анастасії Анатоліївні
 ✅Ачасову Андрію Борисовичу
 ✅Єрошенку Єгору
 ✅Коротецькій Єлизаветі
 ✅Протасовій Олені
 ✅Кононовій Марії
 ✅Козлову Максиму

Фотоальбом заходу “День Науки 2023 року” доступний за посиланням: https://photos.app.goo.gl/kF8Zytj9wC82qJhy9

X