День відкритих дверей у ННІ Екології

З березня 2021 року у межах постійно діючого проекту «День відкритих дверей у ННІ Екології» інститут відвідала група студентів Державного вищого навчального закладу «Харківській коледж текстилю та дизайну», які навчаються за освітньою програмою профільної середньої освіти для здійснення підготовки молодших бакалаврів за спеціальністю 101 «Екологія»  на основі базової загальної середньої освіти.

Директор ННІ Екології доц. Ганна Тітенко презентувала освітні програми, наявні в інституті, їх особливості, можливості організації власної освітньої траєкторії, варіанти й досвід академічної мобільності та розповіла про працевлаштування екологів після отримання диплому бакалавра або магістра зі спеціальності 101 «Екологія».

Студентський декан Даниил Наумець та представники студентського самоврядування інституту Богдана Хащина,  Марія Москвітіна, Михайло Москвітін, Еліна Кляченко, Карина Кононова, Дар`я Панкова неформально та цікаво розповіли про студентське життя в інституті та в університеті, про заходи, акції, творчі конкурси, спортивні змагання та практичну складову освітнього процесу та відповіли на питання майбутніх абітурієнтів.

Завідувач лабораторії еколого-токсикологічних досліджень  проф. Олексій Крайнюков та завідувач лабораторії аналітичних екологічних досліджень доц. Анатолій Лісняк презентували можливості та обладнання лабораторного комплексу інституту екології та окреслили напрямки прикладних наукових досліджень, які здійснюються на даній базі.

День відкритих дверей було завершено у одному з комп’ютерних класів ознайомленням з інформаційними ресурсами інституту і коротким профорієнтаційним тестуванням.

Дякуємо керівнику циклової комісії ДВНЗ «Харківській коледж текстилю та дизайну» Ользі Фомічевій за співробітництво та всім відвідувачам за зацікавленість!

Чекаємо на майбутніх вступників!

X