ХХV Міжнародна науково-практична конференція «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2023»

27-28 квітня 2023 року відбулася ХХV Міжнародна науково-практична конференція «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2023».

Це була важлива наукова подія, що об’єднала науковців, практиків та експертів з багатьох країн з метою обговорення актуальних питань з екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування.

На конференції було представлено багато цікавих доповідей та досліджень з таких тем, як екологічна безпека, повоєнне відновлення постраждалих територій, використання альтернативних джерел енергії, екологічний консалтинг, охорона та відновлення різноманітних екосистем, проблеми впливу людської діяльності на довкілля та інші.

Крім того, на конференції було обговорено роль освіти, науки та виробництва у забезпеченні сталого розвитку та збереженні природних ресурсів.

Участь у цій конференції дозволила учасникам обмінятися досвідом та знаннями, оновити свої знання про охорону довкілля та раціональне природокористування, та розширити свої наукові та професійні контакти з колегами з усього світу.

Активну участь прийняли гості з США, Норвегії, Чехії та Угорщини.

Відео-запис конференції можна переглянути за посиланням https://drive.google.com/file/d/1wIHubpgJk7vSY5xIA1NDKuEqlUg0MUVw/view?usp=share_link

Дякуємо усім учасникам за участь та чекаємо наступного року!

X