Інтегративний підхід у природничій освіті: участь у школі педагогічної майстерності

23 березня 2023 року у дистанційному форматі відбувся семінар школи педагогічної майстерності для вчителів природознавства закладів загальної середньої освіти Салтівського району міста Харкова за темою «Інтегративний підхід у природничій освіті».

Із доповіддю про можливості отримання екологічної освіти та перспективи розвитку сфери охорони довкілля у післявоєнному відновленні Харківщини виступила  доцент кафедри екології моніторингу та заповідної справи, кандидат географічних наук Анастасія Анатоліївна Клєщ.

Значну зацікавленість у вчителів природознавства викликали окреслені можливсті залучення викладачів Каразінського навчально-наукового інституту екології до спільного керівництва над науковими проєктами школярів для конкурсів Малої академії наук України.

Сподіваємось на плідну співпрацю із вчителями природознавства на ниві підготовки юних науковців та досліджників та із радістю чекаємо на вихованців шкіл Салтівського району міста Харкова у дослідних лабораторіях навчально-наукового інституту екології!

 

X