Звіт відкритої лекції та семінара «Принципи аналізу життєвого циклу»

40Gyzo5OEJs– 4 листопада 2015 року екологічний факультет відвідала делегація факультету іженерних процесів  та охорони довкілля Лодзинського технічного університету, Польща. У ході візиту 3 листопада  проф. Іренеуш Збічинський, декан факультету дав для студентів відкриту лекцію за темою: «Principles of Life Cycle Assessment» («Принципи аналізу життєвого циклу» та семінар, на якому на практиці було показано як можна розраховувати життєвий цикл, яке для цього розроблено програмне забезпечення та як отримані результати можна застосовувати у подальшій роботі при розробці природоохоронних проектів.

Також для студентів проф. Іренеуш Збічинський (декан), проф. Ханна Кержковська-Павлак (заступник декана) та Інна Ахтирська (співробітник Центру міжнародних відносин  Лодзинського технічного університету) розказали студентам про  можливості навчання та проходження стажувань в польському університеті – партнері.

Також в рамках робочих зустрічей делегація із деканом екологічного факультету Ганною Валеріївною Тітенко, заст. декана з навчальної роботи Надією Василівною Максименко та координатором із питань міжнародного співробітництва екологічного факультету Катериною Богданівною Уткіною були обговоренні питання  можливості узгодження  навчальних планів підготовки магістрів  з метою запровадження Програми «подвійних» дипломів для магістрів, можливості обмінів студентів і співробітників. Також  було проаналізовано досвід реалізації Договору про подвійні дипломи для бакалаврів екологічного факультету за 2014 – 2015 н. р. Запланований орієнтовний перелів спільних заходів  та  шляхи подальшої  освітньої та наукової співпраці. 

Leave a Reply

X