Міжнародний науково-методичний семінар «Зроби сам: системні моделі для екології»

Шановні колеги, шановні студенти!

Кафедра екології та менеджменту довкілля запрошує усіх бажаючих на міжнародний науково-методичний семінар «Зроби сам: системні моделі для екології», який відбудеться 10-11 червня.

Ведучий семінару: Володимир КРІВЦОВ, науковий співробітник Royal Botanic Garden Edinburgh та The University of Nottingham, Велика Британія.

https://www.rbge.org.uk/about-us/organisational-structure/staff/cryptogamic-plants-and-fungi/dr-vladimir-krivtsov/

У рамках семінару відбудеться два практичних заняття по 3 години кожне.

Анонс від автора:

«Екологічне моделювання часто сприймається як складне і нудне завдання. Однак, сучасні засоби інтерактивного моделювання не тільки полегшують створення моделей, але навіть перетворюють їх в розважальний захід.
Запропоновані практичні семінари дозволять учасникам оволодіти основами моделювання динаміки комплексних систем.
Перше заняття буде присвячено введенню і складання простих моделей в програмі Vensim.
На другому занятті учасники будуть використовувати більш комплексну модель (Ebbsfleet Garden City). За умови достатнього ентузіазму, після цих двох практичних семінарів учасники зможуть моделювати будь-які інші проблеми»

Графік занять:
15.06 початок о 19.00
18.06 початок о 19.00

Робочі мови: російська, англійська
Для занять необхідно завантажити файли EbbsfleetSDMtutorialBundle.zip (з навчальними матеріалами) та програму Vensim (https://vensim.com)

Прохання усіх бажаючих прийняти участь у семінарі зареєструватись. Для цього треба надіслати листа на адресу achasov@karazin.ua

X