Науковий семінар у форматі zoom-конференції кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти

22-23.04.2020р. вперше на кафедрі екологічної безпеки та екологічної освіти Каразінського навчально- наукового інституту екології був проведений науковий семінар у форматі on-line системи Zoom. На семінарі були присутні викладачі кафедри та студенти випускних 4-го курсу денного та 5-го курсу заочного відділення, здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Під час семінару були заслухані доповіді студентів за тематикою кваліфікаційних робіт, які супроводжувалися електронними презентаціямиї. Теми доповідей студентів були дуже різноманітні, стосувалися актуальних проблем екологічної безпеки: якість питних джерельних вод і забруднення пилом атмосферного повітря у місті Харкові, забруднення нафтопродуктами ґрунтів та ґрунтових вод. Цікаву доповідь представила Тимченко Гнна про сучасні методи дистанційних досліджень сільгоспугідь та технології дешифрування космічних знімків. Студенти добре презентували результати своїх наукових досліджень.

За результатами наукової конференції студентам були надані рекомендації щодо упорядкування матеріалів доповідей, презентацій та визначення рівня готовності студентів до захисту кваліфікаційних робіт.

X