Присвячено 35 річниці Чорнобильської трагедії

Каразінським Навчально-науковим інститутом екології в рамках IV Міжнародного Наукового Конгресу «SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021» підготовлено і проведено 14.04.2021 р. студентську панель «Ecology is a priority», яка містила доповіді молодих вчених з проблем екології та виступ групи студентів з презентацією матеріалів, присвячених 35 річниці Чорнобильської трагедії

Студенти-екологи 1 курсу Москвітін Михайло, Москвітіна Марія, Маланія Надія, Тістол Марія, Зубенко Поліна та Коломійцева Анастасія під керівництвом проф. Максименко Н.В. та ст.викл. Черкашиної Н.І. для міжнародної аудиторії підготували інформацію та прочитали англомовні доповіді під спільною назвою «Ecological Consequences of the Chornobyl Catastrophe» про суть катастрофи, її екологічні, економічні і соціальні наслідки.

Другокурсники Мартін Манукян та Поліна Лобач під керівництвом доц. Кочанова Е.О. доповіли результати наукових досліджень в Чорнобильській зоні за темою «Ecological catastrophe at the Chornobyl NPP and its consequences (scientific, political and economic point of view».

Вражаюча інформація супроводжувалась добре підібраними фотоматеріалами презентацій, що сколихнула душу як дорослої частини аудиторії, яка пережила ці події, так і молоді, для якої це історія, але, як довели виступаючі, не така вже і далека.

X