Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з економіки природокористування!

22–23 квітня 2021 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей зі спеціалізації «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища» у режимі відеоконференції.

Загалом у конкурсі брали участь 111 авторів студентських наукових робіт із понад 30 українських ЗВО. На підсумковій науково-практичній конференції виступило 26 студентів із 19 ЗВО. За результатами рецензій та оцінки галузевою конкурсною комісією наукових доповідей учасників науково-практичної конференції однією із переможниць конкурсу стала здобувачка вищої освіти магістерського рівня спеціальності 101 «Екологія» навчально-наукового інституту екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна – Олена ШАПОВАЛОВА, яка посіла ІІІ місце. Тематика наукової роботи («Екологічний аудит аграрного підприємства (на прикладі свинокомплексу)») пов’язана з розвитком науково-методичних положень щодо здійснення екологічного аудиту свинокомплексу, що дало змогу оцінити вплив його діяльності на основні компоненти довкілля й визначити напрями поліпшення екологічної ситуації (науковий керівник – доцент кафедри екології та менеджменту довкілля Анатолій КУЧЕР).

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з економіки природокористування та охорони навколишнього середовища й бажаємо нових наукових здобутків! Також висловлюємо щиру подяку організаційному комітету й членам конкурсної комісії за організацію конкурсу та плідну співпрацю!

X