Проведено XXIII Міжнародну науково-практичну конференцію «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2020»

17 грудня 2020 року у Каразінському навчально-науковому інституті екології відбулось засідання XXIII Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2020», яка об’єднала науковців та дослідників довкола низки актуальних проблем у галузі екології на регіональному, національному та міжнародному рівнях. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією у світі конференція проводилась у дистанційному форматі на платформі Meet.

З початком роботи конференції присутніх привітала директор навчально-наукового інституту екології, доцент Ганна Валеріївна Тітенко. На пленарному засіданні були заслухані доповіді науковців з Індії, Чехії, Ізраїлю та України. У рамках роботи конференції фахівці розглядали проблеми, доробки, стратегії екологічної освіти, інноваційні підходи до вирішення екологічних проблем урбанізованих та сільськогосподарських територій, обговорювали питання міжнародного співробітництва в охороні довкілля.    

X