Вітаємо із перемогою у квесті Міжнародного аграрного форуму “Agroport-2015”

hysxzOdkffc 216 жовтня 2015 року в рамках Міжнародного аграрного форуму відбувся квест «О чём молчат и говорят почвы». Харківський національний університеті мені В. Н. Каразіна представляли студенти екологічного факультету.

Завдання були орієнтовані на перевірку знань різних розділів ґрунтознавства, агрохімії, географії, сільського господарства. Студенти вирішували ребуси, розгадували тематичний кросворд, складали мозаїку із ґрунтових горизонтів, вправно орієнтувались в знарядді для польових досліджень та проявили себе справжніми фахівцями в галузі рослинної продукції.

Незважаючи на те, що аграрна спеціалізація не є фаховою для університету, каразінські екологи продемонстрували високий рівень знань і вибороли почесні II (команда 3-го курсу) та III (команда 4,5-го курсів) місця. Різниця із ґрунтознавцями ХНАУ імені В. В. Докучаєва склала лише 3 бали.

Команди висловлюють щиру подяку декану екологічного факультету – Тітенко Ганні Валеріївні за цікаві лекції з ґрунтознавства та екології ґрунтів!

Leave a Reply

X