Шановні студенти – випускники!

Інформація про особливості проведення
захистів кваліфікаційних робіт магістрів

День та час проведення.

Захисти відбудуться 12.12.2023 р., 13.12.2023 р. та 14.12.2023 р. (згідно розкладу) з 9-00 до 14-00 у форматі Zoom-конференції.

Тема конференції: Захист кваліфікаційних робіт магістрів 2023р.
Войти Zoom Конференция
https://us02web.zoom.us/j/84708855339?pwd=ZlVlN3JvWGl4NHdBdGJFR0lBejBVZz09

Идентификатор конференции: 847 0885 5339
Код доступа: kmATB9LX

Початок технічного підключення щодня о 8-45

Особливості захисту.

Захист проводить Екзаменаційна комісія, затверджена наказом ректора. Екзаменаційна комісія працює на підставі «Положення про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти, які отримують ступінь бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста, магістра) в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна»

Інформація про склад Екзаменаційної комісії та про розклад захистів

✅Таймінг захисту 1 студента – до 30 хвилин ( до 10 хвилин – доповідь+ до 20 хвилин – запитання-відповіді, коментарі, побажання).

Критерії оцінювання
Загальна можлива кількість балів – 100.

✅Використання формату відео – конференції для проведення захистів кваліфікаційних робіт випускників, передбачає відповідні технічні, методичні та етичні умови підключення (обов’язковий відеосигнал протягом усього захисту, офіційний дрес-код, відсутність сторонніх шумів і т.і.)

✅ За неможливості підключення до захисту кваліфікаційних робіт у означений у розкладі час у зв`язку з форс-мажорними обставинами прошу проінформувати до початку засідання. Якщо припинення подачі електроструму буде аварійним під час захисту – терміново просимо повідомити про це у спільному чаті випускників з деканатом. Як тільки з`явиться можливість підключення – одразу підключайтесь.

✅ Прохання до усіх випускників увійти на захист до 9.00 та бути готовими до захисту увесь час з 9.00 до 14.00. Послідовність захистів може змінюватись.

Звертаємо вашу увагу на те, що для уникнення можливих технічних проблем з демонстрацією слайдів просимо Вас відправити презентації доповідей науковим керівникам та на поштову скриньку випускової кафедри.

Нагадуємо, що під час процедури захисту ваша камера повинна бути ввімкнена для можливості відеоідентифікації особи, а також про необхідність мати при собі документ, що посвідчує вашу особу (паспорт, студентський квиток, водійські права).

X