Відбулась щорічна англомовна студентська наукова конференція «ECOLOGY IS A PRIORITY»

16 березня 2021 року в Каразінському навчально-науковому інституті екології відбулась щорічна студентська англомовна Всеукраїнська конференція «Ecology is a priority».

Головними темами, що розглядались на конференції стали :

  • сучасні екологічні проблеми і шляхи їх вирішення
  • результати екологічних досліджень.

З цікавими доповідями виступили в оф-лайні студентка ННІ Екології Сапун Анастасія, та студент ФГГРТ Дмитрієв Святослав.

Важливою частиною конференції став Круглий стіл «Екологічні наслідки аварії на Чорнобильській АЕС», присвячений 35-й роковині катастрофи. Студенти 1 курсу Моквітін Михайло, Москвітіна Марія, Маланія Надія, Тістол Марія, Зубенко Поліна та Коломійцева Анастасія  підготували змістовну презентацію та короткі повідомлення про цю трагічну подію нашої історії, а студенти 2 курсу Лобач Поліна і Манукян Мартін зробили наукову доповідь про дослідження впливу аварії на довкілля.

Комбінована форма проведення конференції дозволила провести жваве обговорення доповідей як студентами, так і присутніми на конференції викладачами – директором інституту Ганною Валеріївною Тітенко та професорами Надією Василівною Максименко і Андрієм Борисовичем Ачасовим.

Приємним бонусом для одного із організаторів і засновника конференції ст. викладача кафедри англійської мови Черкашиної Надії Іванівни тепле привітання присутніх з її днем народження, що співпав з датою конференції.    

З Програмою конференції можна познайомитись ТУТ, а збірка матеріалів конференції традиційно розміщена ТУТ.

X