Відбулася ХХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2024»

17–18 квітня 2024 року у Каразінському навчально-науковому інституті екології відбулася ХХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2024». Ця значуща наукова подія зібрала науковців, практиків та експертів з різних країн для обговорення актуальних питань екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування.

На конференції були представлені численні цікаві доповіді та дослідження на такі теми, як екологічна безпека, післявоєнне відновлення постраждалих територій, використання альтернативних джерел енергії, екологічний консалтинг, захист та відновлення різноманітних екосистем, вплив людської діяльності на навколишнє середовище та інші.

Крім того, на конференції було розглянуто роль освіти, науки та виробництва у досягненні сталого розвитку та збереженні природних ресурсів. Учасники мали можливість обмінятися досвідом і знаннями, оновити своє розуміння захисту довкілля та сталого управління ресурсами, а також розширити наукові та професійні зв’язки з колегами з усього світу.

Відеозапис конференції доступний за посиланням

Дякуємо усім учасникам за участь та чекаємо наступного року!

X