Вручення дипломів випускникам-магістрантам 2021

12 січня 2022 року у Каразінському інституті екології відбулось урочистий захід вручення дипломів випускникам-магістрантам. Документи про здобуття другого магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія одержали 10 випускників та 2 випускники денної форми навчання.

Із словами привітання із успішним завершенням навчання у Каразінському університеті виступила директорка Каразінського інституту екології Ганна Валеріївна Тітенко, яка побажала випускниками досягнення особистої самореалізації та професійного зростання.

До вітань та щирих побажань вихованцям приєднались куратори академічних груп, викладачі інституту та члени Студентської ради Навчально-наукового інституту екології.

Щиросерді вітання та настанови від співробітників та викладачів, спогади про пам’ятні моменти навчання та слова вдячності, зробили атмосферу заходу із вручення дипломів водночас урочистою та теплою.

Каразінський інститут екології вітає магістрів та бажає неперевершених звершень та досягнення амбітних цілей у подальшому житті!

X