ХIV міський турнір юних географів

9 жовтня 2021 року під егідою Департаменту освіти Харківської міської ради  на базі Каразінського навчально-наукового інституту екології відбувся ХIV міський турнір юних географів. У заході взяли участь 9 збірних команд школярів закладів загальної середньої освіти, що представляли адміністративні райони міста Харкова.

Члени журі, представлені викладачами та студентами навчально-наукового інституту екології та факультету геології, географії рекреації і туризму, гідно оцінили високий рівень академічної дискусії, толерантності та наукової винахідливості юних географів.

Бажаємо усім учасникам турніру не втрачати запалу та жаги до наукових досліджень у галузі екології та географії! Будемо раді побачити кожного з вас знов вже у лавах студентства Каразінського університету !

Переможці запеклих та динамічних боїв були нагороджені грамотами та пам’ятними призами на урочистому закритті за участю проректора з науково-педагогічної роботи Анатолія Валерійовича Бабічева.

Адміністрація інституту висловлює щиру подяку співробітникам та студентам, що долучились до організації та проведення заходу.

X