XVI Всеукраїнські наукові Таліївські читання

29 жовтня 2020 року у Каразінському навчально-науковому інституті екології відбулись традиційні XVI Всеукраїнські наукові Таліївські читання. В он-лайн засіданні взяли участь та виступили з доповідями, окрім викладачів і студентів Каразінського університету, представники Українського НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г. М. Висоцького, м. Харків, Львівського національного університету імені Івана Франка, м. Львів,  Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, м. Кременець, Харківського національного університету будівництва та архітектури, м. Харків, Харківського національного автомобільно-дорожного університету, м. Харків, Миколаївського національного аграрного університету, м. Миколаїв та інших установ.

Загалом Google-meet об’єднав 56 учасників конференції, які з великою зацікавленістю обговорювали представлені результати наукових досліджень.

Новинкою цьогорічної конференції стала он-лайн трансляція у Fasebook, що дозволила долучитись до засідання більш широкому загалу зацікавлених осіб.

За результатами конференції підготовлено до видання збірку статей «Охорона довкілля», що буде в електронному вигляді розіслана всім авторам разом із Сертифікатами учасника.

X