Зустріч студентів 4 курсу з фахівцем у галузі екологічного контрою та аудиту

28 лютого 2023 року в межах навчальної дисципліни “Вступ до спеціалізації” була організована зустріч із Олегом Суботіним, екологом ТОВ НВП Екопром. Захід був присвячений розгляду реалій практичної реалізації процедури оцінки впливу на довкілля.

Під час зустрічі Олег Суботін поділився зі студентами своїм досвідом роботи в галузі екологічного контролю та аудиту. Він розповів про те, як відбувається процедура оцінки впливу на довкілля в реальних умовах та які виклики можуть виникнути під час цього процесу.

Олег Суботін розповів про особливості оцінки впливу на довкілля, вимоги законодавства, які регулюють цей процес, а також про труднощі, з якими можуть стикнутися екологи під час практичної реалізації цієї процедури. Студенти активно долучилися до дискусії та ставили запитання гостю.

Зустріч була корисною та пізнавальною, а отримана інформація допоможе студентам у подальшій професійній діяльності. “Ми раді були почути думку фахівця з екологічного консалтингу та побачити, як реально відбувається оцінка впливу на довкілля в практиці. Це дуже цікаво та корисно для нашого майбутнього професійного зростання”, – прокоментували зустріч студенти-екологи 4 курсу Леонід Чорногор та Лілія Шатрава.

X