Зустріч студентів Каразінського інституту екології з керівником підрозділу Центр-Схід Максимом Байдюком

В межах заходів до Тижня кар’єри” Каразінського університету 10 жовтня 2023 року відбулась зустріч студентів Каразінського інституту екології з керівником підрозділу Центр-Схід агрономічної служби компанії Corteva Agriscience (https://www.corteva.com.ua/) Максимом Байдюком.

На зустрічі були присутні студенти 1-го і 2-го курсів, які навчаються на освітній програмі «Агроменеджмент і цифрові технології в агробізнесі», спеціальність 201 «Агрономія» та студенти 1 курсу освітньої програми «Екологія», спеціальність 101 «Екологія», а також викладачі та аспіранти інституту.

Головною темою бесіди було використання сучасних технологій у аграрному секторі України. Максим Байдюк розповів про екологічні та економічні виклики з якими зіштовхуються аграрії, перспективи розвиту агросектору та про вимоги, які висуває сьогодення до молодих фахівців.

Студенти активно долучилися до дискусії та ставили запитання гостю. Зустріч була корисною та пізнавальною, а отримана інформація допоможе студентам у подальшій професійній діяльності.

Захід був проведений за ініціативою кафедри екології та менеджменту довкілля.

X