За організації Інституту екології Карпат НАН України 7-9 листопада відбулась низка заходів за проектом ERAZMUS+ INTENS.  Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна  представляли проректор Удод А.М., проф. Некос А.Н., проф. Максименко Н.В. та доц. Уткіна К.Б.

7 листопада відбулася знакова подія – підписання національної та міждержавної угоди про започаткування Докторської школи з збереження навколишнього середовища, екологічної політики та техноекології. Програма розроблена в рамках проекту ERAZMUS+ INTENSE. Угода підписана украінськими партнерами Інститутом екології Карпат НАН України, Одеським державним екологічним університетом та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та університетами партнерами з Монголії та Вєтнаму. Після завершення та запуску докторської школи за новою програмою зможуть навчатися здобувачі наукового ступеня PhD з різних країн.

7-9 листопада відбулись засідання наукової конференції “Smart Green &Smart Blue: еxploring nature-base solution and ecosystem services” в якій взяли участь науковці з Австрії, Естонії, Литви, Монголії, Вєтнаму та України. Від Навчально-науковий інститут екології Харківського Національного університету імені В.Н. Каразіна, з доповідями виступили проф. Максименко Н.В. та доц. Уткіна К.Б.

X