Karazin career week: зустріч з Олегом Суботіним

В межах заходів до “Тижня кар’єри” Каразінського університету 27 квітня 2023 року в форматі проведення ХХV Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія, охорона навколишньго середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2023» відбулась зустріч з Олегом Суботіним, екологом ТОВ НВП Екопром, фахівцем з екологічного консалтингу, який розповів про пріоритети та можливості розвитку екологічного консалтингу у повоєнній відбудові України на прикладі процедури оцінки впливу на довкілля.

Головна увага була приділена проблемним аспектам при реалізації процедури оцінки впливу на довкілля, яка є важливим етапом реалізації будь-якого проекту. Олег Суботін поділився своїм досвідом у цій галузі та розповів про труднощі та виклики, з якими доводиться стикатися на практиці.

Зустріч стала форумом для обговорення актуальних питань екології та змін, що відбуваються в галузі оцінки впливу на довкілля.

Із записом виступу Олега Вікторовича (TimeCode: 2:43:192:59:00) можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1wIHubpgJk7vSY5xIA1NDKuEqlUg0MUVw/view 

X