З фахом еколога – до державної служби

У рамках продовження “Тижня кар’єри” Каразінського університету 28 квітня 2023 року відбулась зустріч з випускницею-екологом Анастасією Александровою, головним спеціалістом сектору іхтіології, регулювання рибальства та меліорації Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області.

 Зустрічі з інтриючою темою «З фахом еколога – до державної служби» була присвячена кар’єрним можливостям екологів у державній службі. Анастасія Сергіївна розповіла про свій шлях від студентки до головного спеціаліста, поділилась досвідом та порадами щодо успішної кар’єри в державній службі. Також,  вона наголосила на важливості професійних знань та сформованих компетентностей, здатності працювати в команді, а також на дисциплінованості та відповідальності у роботі.

Учасники заходу активно запитували запрошеного спеціаліста про специфіку роботи у Секторі іхтіології, регулювання рибальства та меліорації та про можливості працевлаштування в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області. Це стало гарною нагодою для Анастасії Сергіївни нагадати про запрошення випускників та студентів випускових курсів Каразінського навчально-наукового інституту екології взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад державних інспекторів відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” (публікуємо  посилання на лист-запрошення, про який згадується).

То ж, Анастасія в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства

Зустріч була дуже корисною та пізнавальною для студентів-екологів Каразінського університету, які мали можливість поспілкуватися з успішною випускницею, щоб отримати важливі поради щодо вибору своєї майбутньої кар’єри, розуміти сучасні вимоги до працевлаштування у галузі охорони навколишнього середовища.

X