Екологи у заповідній справі: родзинки та цікавинки

28 квітня 2023 року студенти-екологи Каразінського університету мали можливість поспілкуватися з випускницею цієї спеціальності – Аллою Шуміловою. Алла є магістром екології з охорони навколишнього середовища та кандидатом географічних наук. Вона також є начальником науково-дослідного відділу національного природного парку «Слобожанський».

Тема заходу – Екологи у заповідній справі: родзинки та цікавинки.

Під час зустрічі Алла поділилась своїм досвідом роботи в галузі охорони навколишнього середовища та заповідної справи, розповіла про свої наукові дослідження та досвід роботи в національному природному парку «Слобожанський» та відповіла на запитання студентів щодо її кар’єри та професійних досягнень.  

Також Алла  також поділилась цікавими фактами про особливості та можливості роботи у національному природному парку «Слобожанський» та розповіла про його природні багатства. про бобрів та про лелек, про Червону книгу та Літопис природи, про екологічні стежки та сучасні ГІС-технології, якими користуються в роботі працівники НПП.

Зустріч була дуже корисною та пізнавальною для всіх присутніх, які отримали цікаві поради та інсайти від Алли Шумілової. Також вона дала корисні поради студентам щодо майбутньої кар’єри у галузі екології.

Захід відбувся у продовження проекту «Тиждень кар’єри», який систематично реалізується у Каразінському університеті та має на меті познайомити студентів з успішними випускниками спеціальності і дати можливість дізнатись більше про професійну діяльність в обраній галузі.

X