Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади з біології

Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна з біології для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Ім`я, Прізвище

Від максимуму 100 балів

Питання 1

20 балів

 

Питання 2

20 балів

 

Питання 3

20 балів

 

Питання 4

 20 балів

 

Питання 5

20 балів

 

Дарина ПЄТУХОВА

 

35

5

10

0

20

0

Євгенія ШОРОХОВА

98

20

20

20

20

18

Георгій МАЗУРЕНКО

33

3

10

10

5

5

Відповіді та критерії оцінювання для завдань

Вітаємо Євгенію ШОРОХОВУ, Дарину ПЄТУХОВУ, Георгія МАЗУРЕНКА  – учасників 2 туру (переможців 1 туру)  Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна З БІОЛОГІЇ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, які 16 травня 2020 року випробували свої сили у розв`язанні проблемних та складних біологічних питань.

1 місце у 2 турі Олімпіади посіла  Євгенія ШОРОХОВА.

Відповідно до п. 12 «Положення про Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти»  Євгенії ШОРОХОВІЙ (98 балів)  нараховуються 20 додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з біології при розрахунку конкурсного бала в Університеті, але не вище 200 балів за предмет. 

Вітаємо
з перемогою Євгенію ШОРОХОВУ та бажаємо подальших
успіхів усім учасникам олімпіади!

X