Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади з географії

Результати 2 туру Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна з географії для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна

Ім`я, Прізвище

Від максимуму 100 балів

Питання 1

10 балів

Питання 2

20 балів

Питання 3

20 балів

Питання 4

 30 балів

Питання 5

20 балів

Анастасія ПАНЧЕНКО

91

9

20

20

24

18

Юлія ЛІСОВА

74

10

20

20

6

18

Георгій МАЗУРЕНКО

15

10

5

0

0

0

Відповіді та критерії оцінювання для завдань

Вітаємо Анастасію ПАНЧЕНКО, Юлію ЛІСОВУ,  Георгія МАЗУРЕНКА  – учасників 2 туру (переможців 1 туру)  Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна З ГЕОГРАФІЇ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у навчально-науковому інституті екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, які 16 травня 2020 року випробували свої сили у розв`язанні проблемних та складних географічних питань.

1 місце у 2 турі Олімпіади посіла  Анастасія ПАНЧЕНКО.

Відповідно до п. 12 «Положення про Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти»  Анастасії ПАНЧЕНКО (91 бал)  нараховуються 20 додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з географії при розрахунку конкурсного бала в Університеті, але не вище 200 балів за предмет.  

Вітаємо
з перемогою Анастасію ПАНЧЕНКО та бажаємо подальших
успіхів усім учасникам олімпіади!

X