Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з менеджменту природоохоронної діяльності!

13 квітня 2021 року на базі Одеського державного екологічного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент», спеціалізації «Менеджмент природоохоронної діяльності» у режимі відеоконференції.

У конкурсі брали участь 50 студентських наукових робіт, авторами яких стали здобувачі українських ЗВО. За результатами засідання галузевої конкурсної комісії одним із переможців конкурсу став здобувач вищої освіти спеціальності 101 «Екологія», освітньої програми «Екологічний контроль та аудит» навчально-наукового інституту екології Харківського національного університету імені В. Н. КаразінаІлля МИЦ, який посів ІІІ місце. Тематика його наукової роботи («Державний екологічний контроль у системі управління природоохоронною діяльністю: стан, проблеми та перспективи») пов’язана з обґрунтуванням інституційних та економічних засад підвищення ефективності державного екологічного контролю (науковий керівник – доцент кафедри екології та менеджменту довкілля Анатолій КУЧЕР).

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із менеджменту природоохоронної діяльності й бажаємо нових наукових здобутків! Також висловлюємо щиру подяку організаційному комітету й членам конкурсної комісії за організацію конкурсу та плідну співпрацю!

X